Overzicht cursussen

Zoekwoorden onderzoek

Zoekwoorden onderzoek is onmisbaar om je SEO-strategie op te stellen. Wil jij leren hoe je een zoekwoorden onderzoek opstelt?

Gratis

25 min

SEO minion

SEO minion is een gratis tool waarmee je in één klik de SEO van je website beoordeelt. Benieuwd hoe dit werkt? Ontdek het hier!

Gratis

3 min

Google Trends

Google Trends is een gratis tool van Google waarmee je ontdekt welke zoekopdrachten momenteel trending zijn. Ontdek de tool!

Gratis

6 min

Google URL inspectietool

Met de Google URL inspectietool in Google Search Console kom je meer te weten over jouw pagina’s. Benieuwd wat je te weten kan komen?

Gratis

2 min

URL verwijderen in Google

Met de Google Search Console leren we je in deze video hoe je een pagina (tijdelijk) kunt verwijderen uit de Google zoekresultaten.

Gratis

3 min

Google zoekwoordplanner

De Google zoekwoordplanner is een handige tool in Google Ads die je kan helpen bij je zoekwoordenonderzoek. Ontdek hoe je het gebruikt!

Gratis

2 min

Structured data

Weet jij al wat structured data is en wat het allemaal inhoudt? In deze cursus geven we je meer uitleg over de verschillende soorten en rich results types.

Gratis

7 min

Meta description

Meta description is belangrijk voor de clicks naar jouw pagina. Maar wat is dat nu eigenlijk en hoe werkt het? Ontdek het hier!

Gratis

1 min

Mensen vragen ook

Weet jij al wat het vak ‘Mensen vragen ook’ in Google is? Ontdek hier wat het is en leer hoe je de gegevens van ‘Mensen vragen ook’ kan analyseren.

Gratis

3 min

AI & SEO

Artificiële intelligentie blijft maar evolueren, en ook als online marketeer kan je beroep doen op AI technologie. Benieuwd hoe? Ontdek het in deze cursus!

Gratis

2 min

Google Discover

Ken jij de mobiele toepassing van Google Discover al? Neem je mobiele app erbij en leer in deze cursus alles over Google Discover en hoe het werkt.

Gratis

2 min

Gratis SEO tools

Voor deze video hebben wij enkele gratis SEO tools getest. Ontdek in deze cursus de 15 beste gratis SEO tools en hoe ze jou kunnen helpen!

Gratis

9 min

SEO fouten

SEO kan een moeilijk begrip zijn als je hier niet helemaal in thuis bent. Leer in deze cursus de 5 meest gemaakte SEO fouten, die je zeker moet vermijden.

Gratis

2 min

SEO tips

Doorheen onze projecten voor zowel onszelf als onze klanten leren we zelf heel wat bij over SEO. Deze kennis goten we voor jou in een cursus met 5 SEO tips.

Gratis

2 min

Video impact op SEO

Video heeft heel wat voordelen. Het trekt bijvoorbeeld snel de aandacht van bezoekers. Maar wist je dat video impact heeft op SEO? Ontdek het hier!

Gratis

2 min

Title tags

Weet jij al wat een title tag is? In deze video leren we je wat een title tag precies is en hoe jij deze kan optimaliseren voor jouw webpagina’s.

Gratis

1 min

Robots.txt

Robots.txt is een tekstbestand die binnen SEO vaak vergeten wordt. Ontdek in deze cursus wat dit SEO bestandje is en hoe het werkt!

Gratis

2 min

SEO Copywriting

Word een professional in het schrijven van waardevolle content. Navigeer jezelf door de wereld van SEO-copywriting met deze training.

Gratis

5 min

Het huis van SEO

De basis van SEO is zeer belangrijke kennis. Maar weet jij wat iedere pijler van SEO is? En wat betekenen ze? In deze video worden deze 2 vragen beantwoord!

Gratis

3 min

E-E-A-T

Weet jij wat E-E-A-T is? En voor wat elke letter staat? In deze cursus leren we je wat dat E-E-A-T is en waarvoor elke letter staat.                   

Gratis

12 min

Fat Rank

Ben je het beu om altijd door de zoekresultatenpagina te scrollen voor je positie terug te vinden? Geen zorgen. Maak kennis in deze cursus met de tool Fat Rank!

Gratis

2 min

Answer The Public

Answer The Pubic, wat is deze tool? Answer the Public toont populaire vragen en zoekopdrachten rond een onderwerp, handig voor content en SEO. Kom hier meer te weten over de tool!

Gratis

2 min