Overzicht cursussen

Zoekwoordenonderzoek

Zoekwoorden onderzoek

Zoekwoorden onderzoek is onmisbaar om je SEO-strategie op te stellen. Wil jij leren hoe je een zoekwoorden onderzoek opstelt?

Gratis

25 min

Cursus SEO minion

SEO minion

SEO minion is een gratis tool waarmee je in één klik de SEO van je website beoordeelt. Benieuwd hoe dit werkt? Ontdek het hier!

Gratis

3 min

Cursus Google Trends

Google Trends

Google Trends is een gratis tool van Google waarmee je ontdekt welke zoekopdrachten momenteel trending zijn. Ontdek de tool!

Gratis

6 min

URL inspectie

Google URL inspectietool

Met de Google URL inspectietool in Google Search Console kom je meer te weten over jouw pagina’s. Benieuwd wat je te weten kan komen?

Gratis

2 min

URL verwijderen

URL verwijderen in Google

Met de Google Search Console leren we je in deze video hoe je een pagina (tijdelijk) kunt verwijderen uit de Google zoekresultaten.

Gratis

3 min

keyword research

Google zoekwoordplanner

De Google zoekwoordplanner is een handige tool in Google Ads die je kan helpen bij je zoekwoordenonderzoek. Ontdek hoe je het gebruikt!

Gratis

2 min

Meta description

Meta description is belangrijk voor de clicks naar jouw pagina. Maar wat is dat nu eigenlijk en hoe werkt het? Ontdek het hier!

Gratis

1 min

Structured data

Weet jij al wat structured data is en wat het allemaal inhoudt? In deze video geven we je meer uitleg over de verschillende soorten.

Gratis

2 min

Rich results

Rich results zijn opgemaakt uit structured data en bestaan in verschillende vormen. Ben jij benieuwd? Leer er meer over in onze video!

Gratis

5 min

Mensen vragen ook

Weet jij al wat het vak ‘Mensen vragen ook’ in Google is? Ontdek hier wat het is en leer hoe je de gegevens van ‘Mensen vragen ook’ kan analyseren.

Gratis

3 min

Gratis SEO tools

Voor deze video hebben wij enkele gratis SEO tools getest. Ontdek in deze cursus de 15 beste gratis SEO tools en hoe ze jou kunnen helpen!

Gratis

9 min

Google Discover

Google Discover

Ken jij de mobiele toepassing van Google Discover al? Neem je mobiele app erbij en leer in deze cursus alles over Google Discover en hoe het werkt.

Gratis

2 min