Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Over de cursus: Gratis SEO tools (9 min)

SEO is ontzettend belangrijk om gevonden te worden door jouw doelgroep en het helpt je concurrentie voor te blijven. Je wilt natuurlijk zo hoog mogelijk tussen de zoekresultaten staan om meer online bezoekers te verkrijgen. Maar SEO is niet altijd even gemakkelijk en het vraagt ook veel moeite en tijd. Verschillende tools kunnen je helpen om het werk te verlichten, maar vaak zijn deze betalend. Niet iedereen is bereid of heeft de middelen om dure tools te aan te schaffen, maar dat wil echter niet zeggen dat je het zonder tools moet doen. 

In deze cursus delen wij onze favoriete gratis SEO tools. We leggen je uit wat je ermee kan doen en hoe deze SEO tools nu precies werken. Ontdek hoe ze jouw taken als online marketeer sneller en gemakkelijker laten verlopen.

Inhoud

SEO tools maken het werk van een online marketeer lichter. In deze cursus bespreken we 15 SEO tools die helemaal gratis + getest en goedgekeurd door Online Marketing Monkey zijn .

  • Allereerst bespreken we enkele SEO chrome extensies.
  • We zullen het ook hebben over tools van Google, zoals Google Trends.
  • Daarnaast hebben we het over 2 tools van Neil Patel.
  • Tenslotte bespreken we nog enkele andere SEO tools.

Update: de chrome extensie van SEO Minion werd betalend in juni 2023. Deze hoort dus jammer genoeg niet meer bij de gratis SEO tools.

Doelgroep cursus

Iedereen die interesse heeft in SEO. 

Kostprijs

Deze cursus is gratis! Het enige wat je hoeft te doen is je registreren en inloggen. Zodra je ingelogd bent, wordt de traininginhoud onderaan de pagina aanklikbaar. Klik de training aan en geniet van de video!

Leervorm

Online cursus in videovorm.

gratis SEO tools

Training Inhoud