Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Over de cursus: Robots.txt (2 min)

Robots.txt is een tekstbestandje dat men vaak vergeet binnen SEO. Ontdek in deze robots txt opleiding wat het precies is en hoe jij het kunt gebruiken op je website.

Ben je klaar om de controle te nemen over hoe zoekmachines je website crawlen en indexeren? Robots.txt is een krachtig hulpmiddel waarmee je specifieke instructies kunt geven aan zoekmachines, zoals de Googlebot, over welke delen van je website ze wel en niet mogen bezoeken.

Wil je meer informatie over Robots.txt en hoe jij dit bestand kan implementeren op jouw website? Bekijk onze Robots.txt blog voor meer informatie!

Inhoud

Veel mensen kennen robots txt niet, het is dan ook een tekstbestandje die zeer vaak vergeten wordt als we het over SEO hebben. Met deze robots txt opleiding willen we jou wat meer vertellen over robots txt en wat het allemaal voor jou kan doen. We bespreken volgende zaken in deze opleiding:

  • Wat is het?
  • Enkele voorbeelden
  • Waar moet je rekening mee houden?

Kan de SEO van jouw website wel een boost gebruiken? Bekijk onze cursus SEO tips en breng je website naar een hoger niveau!

Doelgroep cursus

Iedereen die interesse heeft in SEO. 

Kostprijs

Deze cursus is gratis! Het enige wat je hoeft te doen is je registreren en inloggen. Zodra je ingelogd bent, wordt de traininginhoud onderaan de pagina aanklikbaar. Klik de training aan en geniet van de video!

Leervorm

Online cursus in videovorm.

Robots txt

Training Inhoud