Zoekwoordenonderzoek cursus

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Over de zoekwoordenonderzoek cursus (25 min)

In deze zoekwoordenonderzoek cursus leren we je hoe je een zoekwoordenonderzoek of keyword research vanaf nul opstart voor je eigen zaak. Een keyword research is een bepaalde vaardigheid die elke digital marketeer of SEO‘er nodig heeft. Als je eenmaal een sterke basis hebt over keyword research, dan ontdek je al snel welke voordelen dit met zich meebrengt.

De digitale wereld wordt steeds meer gebruikt en wordt dan ook steeds groter. De concurrentie om hoog in de zoekresultaten van Google te verschijnen wordt als gevolg alsmaar groter. Om jouw concurrentie voor te zijn is het belangrijk om aan SEO te doen en een keyword research is hierbij de eerste stap. Goede zoekwoorden zijn nodig om gevonden te worden door gebruikers en meer specifiek door jouw doelgroep.

Inhoud 

Waaruit bestaat de zoekwoordenonderzoek cursus? Onze opleiding bestaat uit een videoreeks van 6 video’s. Hierin komen de volgende topics aan bod: 

  • Inleiding tot zoekwoordenonderzoek (2 min)
  • Wat is een zoekwoordenonderzoek? (6 min)
  • Brainstormen (2 min)
  • Zoekwoorden oplijsten waarop je al dan (nog) niet rankt (6 min)
  • Lijsten samenvoegen (2 min)
  • Zoekwoorden structureren (4 min)
  • Statistieken verzamelen (3 min)

Ben jij al helemaal overtuigd van SEO en wil je graag deze cursus volgen? Dat kan! Via deze cursus krijg je toegang tot alle video’s en leer je op je eigen tempo alles over keyword research. Zo blijf je jouw concurrentie een stap voor en begin je je SEO-kennis uit te breiden.

Doelgroep cursus

Iedereen die interesse heeft in SEO. 

Kostprijs

Deze cursus is gratis! Het enige wat je hoeft te doen is je registreren en inloggen. Zodra je ingelogd bent, wordt de traininginhoud onderaan de pagina aanklikbaar. Klik de training aan en geniet van de video!

Leervorm

Online cursus in videovorm.

Zoekwoordenonderzoek