Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Over de cursus: Meta description (1 min)

De meta description van een webpagina is een belangrijk SEO element om ervoor te zorgen dat gebruikers klikken op jouw pagina binnen de zoekresultaten. Door een krachtige en boeiende meta beschrijving zullen bezoekers namelijk sneller geneigd zijn om naar jouw pagina te gaan in plaats van naar deze van de concurrentie. 

Maar wat is dat nu eigenlijk en hoe ga je ermee aan de slag? Ontdek het in deze meta description video! 

Inhoud

De meta description of meta beschrijving is een belangrijk SEO element.

  • In deze video vertellen we je wat een meta beschrijving is,
  • Waarop je moet letten bij het schrijven van ervan,
  • En natuurlijk ook waarom dat nu zo belangrijk is binnen SEO.

Na deze meta description video kan jij aan de slag om je bestaande meta beschrijvingen te optimaliseren en nieuwe zo SEO vriendelijk mogelijk te schrijven.

Wil je toch nog meer informatie voor je zelf aan de slag gaat? Lees onze blog over het belang van meta descriptions voor meer informatie over hoe je je meta beschrijving kan optimaliseren.

Krijg je maar niet genoeg van SEO? Wij ook niet! Wees je concurrentie voor en bekijk meer cursussen om je kennis rond SEO te verbreden!

Doelgroep cursus

Iedereen die interesse heeft in SEO. 

Kostprijs

Deze cursus is gratis! Het enige wat je hoeft te doen is je registreren en inloggen. Zodra je ingelogd bent, wordt de traininginhoud onderaan de pagina aanklikbaar. Klik de training aan en geniet van de video!

Leervorm

Online cursus in videovorm.

meta description

Training Inhoud