Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Over de cursus: Title tag (1 min)

Heb jij al gehoord van een title tag? Geen zorgen, in deze video leggen we alles uit wat je erover moet weten en geven we je enkele tips om ze te optimaliseren.

De title tag is zeer belangrijk voor jouw pagina’s. De titel is namelijk het allereerste wat gebruikers zien in de zoekresultaten, samen met je meta description. De title tag moet dus meteen duidelijk maken waarover jouw pagina gaat. Maar dat niet alleen, de titel moet ook gebruikers aantrekken om op de pagina te klikken en de website te bezoeken. Dat maakt de title tag dus een essentieel element om je klikfrequentie en online zichtbaarheid te vergroten. 

Het is dus essentieel om voldoende tijd en moeite te voorzien, om voor elke pagina een aantrekkelijke, relevante en bovendien unieke title tag te bedenken. Deze kan namelijk ook een invloed hebben op jouw SEO en op jouw score in de zoekresultaten van Google.

Inhoud

In deze video zullen we het hebben over de volgende zaken:

  • Wat een title tag is en waar je het kan vinden.
  • 5 tips om jouw title tags te optimaliseren.

Na deze video kun je meteen aan de slag met jouw eigen title tags om ze te verbeteren!

Doelgroep cursus

Iedereen die interesse heeft in SEO. 

Kostprijs

Deze cursus is gratis! Het enige wat je hoeft te doen is je registreren en inloggen. Zodra je ingelogd bent, wordt de traininginhoud onderaan de pagina aanklikbaar. Klik de training aan en geniet van de video!

Leervorm

Online cursus in videovorm.

title tag

Training Inhoud