Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Over de cursus: Mensen vragen ook (3 min)

Je hebt het bewust of onbewust wel al eens gezien. Het vak ‘mensen vragen ook’ in de Google zoekresultaten geeft verschillende vragen weer die gebruikers zich vaak stellen en die gerelateerd zijn aan het zoekwoord dat je hebt opgezocht. Telkens wanneer je op één van de vragen klikt, voorziet Google je van een antwoord. Het helpt dus eigenlijk de gebruikers om snel en gemakkelijk informatie te vinden over een bepaald onderwerp.

Maar ook voor jou als online marketeer kan het voordelen bieden. In deze cursus leren we je meer over het vak ‘mensen vragen ook’ in Google en gaan we aan de slag met de chrome extensie SEO Minion om dit onderwerp te analyseren.

Inhoud

De inhoud van ‘Mensen vragen ook’ kan een grote hulp bieden voor jouw SEO aanpak. In deze ‘mensen vragen ook’ video bespreken we volgende zaken:

  • Wat houdt ‘Mensen vragen ook’ in?
  • Hoe kan je het gebruiken?
  • Analyseren met SEO Minion
  • Een overzicht van ‘Mensen Vragen ook’
  • PAA tree

Doelgroep cursus

Iedereen die interesse heeft in SEO. 

Kostprijs

Deze cursus is gratis! Het enige wat je hoeft te doen is je registreren en inloggen. Zodra je ingelogd bent, wordt de traininginhoud onderaan de pagina aanklikbaar. Klik de training aan en geniet van de video!

Leervorm

Online cursus in videovorm.

mensen vragen ook

Training Inhoud