Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Over de cursus: URL Inspection Tool (2 min)

In deze cursus leren we je hoe je de URL Inspection Tool in de Google Search Console kan gebruiken. Met deze tool kan je heel wat te weten komen over een specifieke pagina op jouw website. Benieuwd wat je te weten komt en hoe het werkt? Ontdek het allemaal in onze video!

Om je website en webpagina’s zo goed mogelijk te optimaliseren en probleemloos te laten werken, is het natuurlijk wel belangrijk dat je voldoende data verzamelt over die specifieke pagina’s die je wilt optimaliseren. De URL Inspection Tool kan je daarbij helpen. Wanneer je namelijk een URL in deze tool ingeeft, zal Google je verschillende gegevens tentoonstellen over deze specifieke URL. De SEO tool kan je op deze manier helpen om betere inzichten te krijgen en het stelt je in staat om eventuele fouten op te lossen. 

Inhoud

In deze cursus leren we je alles over de URL Inspection Tool van Google. We geven je enkele voorbeelden van wat je met de tool kan doen en welke gegevens je kan ophalen.

Wil je meer weten over de prestaties van een bepaalde URL? Log je in op je Google Search Console account en kopieer de URL waarover jij meer informatie wil. Je vindt de URL inspectietool in de linker zijbalk op het startscherm van Google Search Console. Zo kunnen we samen aan de slag met de URL inspectie tool!

Krijg je maar niet genoeg van SEO? Wij ook niet! Wees je concurrentie voor en bekijk meer cursussen om je kennis rond SEO te verbreden!

Doelgroep cursus

Iedereen die interesse heeft in SEO. 

Kostprijs

Deze cursus is gratis! Het enige wat je hoeft te doen is je registreren en inloggen. Zodra je ingelogd bent, wordt de traininginhoud onderaan de pagina aanklikbaar. Klik de training aan en geniet van de video!

Leervorm

Online cursus in videovorm.

URL inspection tool