Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Over de cursus: SEO Copywriting (5 min)

Weet jij al hoe je correct aan SEO Copywriting doet? Geen zorgen, in deze video leggen we alles uit wat je erover moet weten en geven we je enkele tips om jouw copywriting nog te verbeteren!

Bezoekers komen op jouw website om jouw bericht te lezen en een antwoord te vormen op hun vragen. Daarom is het juist zo belangrijk om gebruik te maken van goede SEO Copywriting. Bij elk bericht hou je rekening met wie je doelgroep is en welke content dat zij waardevol vinden. Daarom is het belangrijk dat je de juiste zoekwoorden gebruikt, maar ook dat je boeiende teksten schrijft met een duidelijke structuur. Er wordt gebruik gemaakt van deze aanpak bij diverse elementen zoals blogartikelen, product pagina’s en categoriepagina’s.

Een correct gebruik van copywriting vergroot de merk- of productbekendheid. Hiernaast kan het ook leiden tot het verbeteren van je positie in zoekmachines zoals Google. Dit zorgt voor meer online zichtbaarheid en dat is een essentieel gegeven.

Inhoud

In deze video zullen we het hebben over de volgende zaken:

  • Wat het is;
  • De 3 fases;
  • 5 tips hoe je jouw SEO Copywriting kan verbeteren.

Na deze video kun je meteen aan de slag om jouw eigen SEO Copywriting te verbeteren!

 

Doelgroep cursus

Iedereen die interesse heeft in SEO.

Kostprijs

Deze cursus is gratis! Het enige wat je hoeft te doen is je registreren en inloggen. Zodra je ingelogd bent, wordt de traininginhoud onderaan de pagina aanklikbaar. Klik de training aan en geniet van de video!

Leervorm

Online cursus in videovorm.

SEO Copywriting, Hoe verbeter je het?

Training Inhoud