Google Trends opleiding

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Over de cursus: Google Trends (6 min)

In de hedendaagse en groeiende digitale wereld is het van groot belang dat je voldoende zoekwoordenonderzoek doet om de meest geschikte en relevante zoekwoorden te vinden voor jouw bedrijf. Hierbij is het ook belangrijk dat je bepaalde trends goede begrijpt en kan interpreteren om ze toe te passen binnen jouw projecten. Zo krijg je meer inzicht in de interesses en in het zoekgedrag van internetgebruikers, waardoor je erop kan inspelen. 

Met deze cursus willen we je kennis laten maken met een handige tool van Google, namelijk Google Trends. We verkennen de belangrijkste en handigste functies van de tool en tonen je hoe ze precies werken. Zo heb je de tool meteen onder de knie, en kan je het inzetten voor je volgend zoekwoordenonderzoek.

Benieuwd hoe deze tool werkt? Ontdek het in onze opleiding Google Trends!

Inhoud

In deze cursus leren we je hoe je de gratis tool Google Trends gebruikt. Google Trends is een gratis SEO tool die je real-time informatie geeft over de populariteit van zoekwoorden. Je leert de volgende zaken:

  • Wat is Google Trends?
  • Hoe gebruik je het?
  • Year in Search
  • Zoekfunctie van zoekwoorden

Neem er gerust zelf Google Trends bij, om gemakkelijk mee te volgen en meteen zelf aan de slag te gaan. Zo verlies je geen tijd!

Doelgroep cursus

Iedereen die interesse heeft in SEO. 

Kostprijs

Deze cursus is gratis! Het enige wat je hoeft te doen is je registreren en inloggen. Zodra je ingelogd bent, wordt de traininginhoud onderaan de pagina aanklikbaar. Klik de training aan en geniet van de video!

Leervorm

Online cursus in videovorm.

Cursus Google Trends

Training Inhoud