Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Over de cursus: Video impact op SEO (2 min)

Video trekt heel erg de aandacht van internetgebruikers, het wordt dan ook steeds populairder. Maar wist je dat video ook impact kan hebben op de SEO van jouw website? Ontdek het allemaal in deze cursus.

In de digitale wereld speelt video een steeds grotere rol. Het is een krachtige en boeiende manier om je boodschap over te brengen, de aandacht van bezoekers te trekken en je merk te versterken. Maar wist je dat video ook een grote invloed kan hebben op je SEO? In deze cursus willen we jou de voordelen van video binnen SEO meegeven en je aanzetten om ook van deze voordelen te genieten. Ook wij maken er steeds meer gebruik van met onze AI collega om onze expertise te versterken.

Inhoud

Video is super populair onder de internet gebruikers, en daar kan jij als online marketeer natuurlijk voordelen uit halen. Zo heeft video ook impact op SEO. Benieuwd hoe? Dan is deze cursus video impact helemaal voor jou! Onze artificiële collega legt volgende zaken voor je uit:

  • Waarom is video zo populair?
  • Hoe kan video impact hebben op SEO?
Ontdek nog meer tips en tricks voor jouw website in onze cursus SEO tips en breng je website naar een hoger niveau!

Doelgroep cursus

Iedereen die interesse heeft in SEO. 

Kostprijs

Deze cursus is gratis! Het enige wat je hoeft te doen is je registreren en inloggen. Zodra je ingelogd bent, wordt de traininginhoud onderaan de pagina aanklikbaar. Klik de training aan en geniet van de video!

Leervorm

Online cursus in videovorm.

impact video

Training Inhoud