SEO opleiding: word een ware SEO expert

Wist je dat 63% van alle mensen hun buyer journey en dus de zoektocht naar een product of dienst online starten? En dat 75% minstens eenmaal per jaar online een bestelling plaatst? Dat is gigantisch, en het wijst op hoe belangrijk het wel niet is dat je bedrijf online vindbaar is. Als jij niet op die eerste pagina van Google staat, dan besta je eigenlijk niet en loop je heel wat klanten mis. De oplossing is zoekmachineoptimalisatie, en daarom bieden wij onze SEO opleiding.

Wat is een SEO opleiding?

Met onze SEO opleidingen leer jij alles over de wondere wereld van zoekmachineoptimalisatie, ofwel Search Engine Optimization. Je leert allerlei technieken en methoden waarmee jij je website kan optimaliseren, zowel op vlak van inhoud als op technisch vlak. Dit is namelijk de voorwaarde om je online zichtbaarheid te vergroten: hoe beter geoptimaliseerd je website is, hoe meer kans jij maakt om hoger in de organische zoekresultaten van Google te komen. En, hoe hoger jij staat, hoe meer kans dat een gebruiker je website bezoekt en een aankoop doet.

Dus, wil jij:

  • Meer gevonden worden op Google?
  • Meer websitebezoekers?
  • Meer contactaanvragen?
  • Meer klanten?
  • Meer omzet?

Dan is een SEO opleiding wel interessant om in overweging te nemen!

 

Wat leer je in een SEO opleiding? Ons aanbod

1. Online GRATIS SEO video’s

We bieden in eerste instantie tal van leerrijke SEO lesvideo’s aan. Deze SEO opleiding is dan ook ontworpen met jouw gemak in gedachten:

  • Onze video’s zijn volledig gratis!
  • Door je simpelweg in te schrijven krijg jij toegang tot al onze online SEO cursussen.
  • Geen gehaast schema of reistijd meer, want je kunt de cursus in je eigen tempo volgen.
  • Je hebt de vrijheid om te leren waar en wanneer je maar wilt. Je hoeft je niet te verplaatsen naar een lokaal, de lesgevers komen naar je toe.
  • Tot slot begrijpen we dat leren een voortdurend proces is. Daarom bieden we je de mogelijkheid om deze cursus levenslang gratis te herbekijken.

Onze lesvideo’s behandelen onder meer de volgende topics:

URL inspection tool

SEO basics

Je leert de basis van SEO: wat is het? Wat is een zoekwoorden-onderzoek? Welke SEO begrippen en tools moet je zeker kennen?

SEO tips

Copywriting en on page SEO

Content een belangrijk onderdeel van SEO. Hoe schrijf je de beste SEO teksten? Hoe optimaliseer je bestaande teksten voor Google?

Rich results

Linkbuilding en off page SEO

Ook off page SEO, waaronder bijvoorbeeld linkbuilding valt, is cruciaal om een mooie ranking te bemachtigen. 

SEO fouten

Technische SEO training

Tot slot bestaan er een reeks technieken om het proces van het indexeren van je website door Google te verbeteren.

2. COMING SOON: Fysieke SEO trainingen

Wil je meer diepgang en een ware expert in SEO worden? Dan bieden we ook fysieke opleidingen. Om jou de best mogelijke SEO opleiding te bieden, zijn we deze nog volop aan het perfectioneren. Kan je toch niet wachten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Is een SEO opleiding wel voor jou?

Het maakt niet uit wie je bent, wat je doet of wat je achtergrond is. Een SEO opleiding is er voor iedereen die een website heeft of beheert. Ben je een webdesigner, marketeer, ondernemer of verkoper, of ben je gewoon heel geïnteresseerd in de wondere wereld van online marketing en SEO? En wil je meer websitebezoekers en meer klanten? Dan zijn onze SEO opleidingen er voor jou.

 

Ready for take-off?

Ben je klaar om de handen uit de mouwen te steken en jouw website hoger de zoekresultatenpagina van Google te krijgen? Welkom aan boord! Ga naar onze cursussen, selecteer een video die jou aanspreekt en begin aan je SEO reis!

Zit je toch nog met twijfels of vragen, of denk je dat een fysieke opleiding meer jouw ding is? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder!