Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Over de cursus: Google zoekwoordplanner (2 min)

In deze cursus leren we je hoe je de Google zoekwoordplanner in Google Ads kan gebruiken. Deze handige tool is een grote hulp bij zowel het brainstormen als het ophalen van data tijdens een zoekwoordenonderzoek. Benieuwd wat je ermee kan doen en hoe het werkt? Ontdek het allemaal in onze video!

In de wereld van online marketing is het vinden van de juiste zoekwoorden essentieel om je doelgroep te bereiken en je online zichtbaarheid te vergroten. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk. De Google Zoekwoordplanner is een handige tool om je te helpen relevante zoekwoorden te vinden, zowel voor SEO-copywriting als voor Google Ads campagnes. 

Je krijgt met de Google zoekwoordplanner waardevolle inzichten in onder andere de zoekvolumes en concurrentie van zoekwoorden. Daardoor kan je gemakkelijker kiezen welke zoekwoorden je zeker wilt gebruiken en welke minder haalbaar of relevant zijn. Zo kan je je website en blogs helemaal optimaliseren en je SEO-copywriting baseren op de meeste relevante zoekwoorden.

Inhoud

In deze video tonen we je de zoekwoordenplanner in Google Ads. Je vindt de tool bovenaan bij ‘tools en instellingen’ onder ‘ planning’. Vervolgens zul je 2 opties zien:

  • Nieuwe zoekwoorden ontdekken
  • Zoekvolume en prognoses bekijken
We bespreken de mogelijkheden van beide functies in deze cursus. Neem zeker eens je Google Ads account erbij om mee te volgen met de cursus en meteen aan de slag te gaan!

Doelgroep cursus

Iedereen die interesse heeft in SEO. 

Kostprijs

Deze cursus is gratis! Het enige wat je hoeft te doen is je registreren en inloggen. Zodra je ingelogd bent, wordt de traininginhoud onderaan de pagina aanklikbaar. Klik de training aan en geniet van de video!

Leervorm

Online cursus in videovorm.

Google zoekwoordplanner