Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Over de cursus: SEO fouten (2 min)

SEO is voor veel mensen een moeilijk begrip, er worden dan ook vaak fouten gemaakt binnen SEO indien je hier niet helemaal in thuis bent. In deze cursus sommen we enkele van de meest voorkomende SEO fouten op, die jij zeker moet vermijden.

Ben je gefrustreerd door het feit dat je website niet de gewenste resultaten behaalt in zoekmachines? Wil je leren hoe je die veelvoorkomende valkuilen kunt vermijden die je SEO-inspanningen belemmeren? SEO kan een uitdagend proces zijn, het neemt heel wat tijd en moeite in beslag en is niet altijd evident. Het begrijpen van veelgemaakte fouten is hierbij de sleutel tot succes. Als SEO-bureau hebben wij de 5 meest gemaakte fouten die wij vaak zien bijeen geraapt en geven we je enkele SEO tips om deze zoveel mogelijk te vermijden. 

Inhoud

Ben jij nog helemaal nieuw in de wereld van SEO? Dan is het logisch dat je wel eens een fout maakt. In deze cursus geven we je de 5 meest gemaakte SEO fouten en tips om deze te vermijden. We zullen het in deze video hebben over:

  • Google-index
  • Linkbuilding
  • On-page optimalisatie
  • E-E-A-T
  • Duplicate content

Doelgroep cursus

Iedereen die interesse heeft in SEO. 

Kostprijs

Deze cursus is gratis! Het enige wat je hoeft te doen is je registreren en inloggen. Zodra je ingelogd bent, wordt de traininginhoud onderaan de pagina aanklikbaar. Klik de training aan en geniet van de video!

Leervorm

Online cursus in videovorm.

SEO fouten

Training Inhoud