Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Over de cursus: Google Discover (2 min)

Google Discover is een mobiele toepassing binnen je Google Chrome app die de gebruiker gepersonaliseerde content laat zien, zonder dat je iets hoeft op te zoeken. Het biedt gebruikers een stroom van relevante artikelen, video’s en nieuwsupdates op basis van hun interesses en zoekgeschiedenis. 

  • Zoek jij bijvoorbeeld vaak recepten op? Dan zal je vast en zeker heel wat artikels over voeding en recepten te zien krijgen.
  • Zoek jij eerder zaken op over lifestyle en mode? Dan zal je lifestyle blogs en mode artikelen in je Google Discover feed krijgen. 

Het is een heel handige tool voor gebruikers om relevante content te vinden, maar ook zeker een pluspunt voor bedrijven om in deze feed terecht te komen! Maar hoe werkt dat nu precies en hoe kan je de activiteiten controleren? We leggen het je allemaal uit in deze Google Discover opleiding.

Inhoud

 In deze Google Discover opleiding vertellen we alles wat je erover moet weten, met name:

  • Wat is Google Discover en hoe werkt het?
  • Prestatierapport
  • Jouw website optimaliseren

Doelgroep cursus

Iedereen die interesse heeft in SEO. 

Kostprijs

Deze cursus is gratis! Het enige wat je hoeft te doen is je registreren en inloggen. Zodra je ingelogd bent, wordt de traininginhoud onderaan de pagina aanklikbaar. Klik de training aan en geniet van de video!

Leervorm

Online cursus in videovorm.

Google Discover

Training Inhoud