Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Over de cursus: SEO tips (2 min)

Wij bij Online Marketing Monkey hebben als online marketing bureau al heel wat ervaring opgedaan met SEO voor zowel onszelf als voor verschillende klanten. Doorheen onze projecten leren ook wij nog telkens bij. Deze kennis hebben wij in een cursus gegoten waarin wij 5 SEO tips meegeven.

Ben je op zoek naar de sleutel tot het vergroten van je online zichtbaarheid en het aantrekken van meer organisch verkeer? Kan de SEO van jouw website wel eens een boost gebruiken. In deze cursus geven we je 5 SEO tips om je website naar een hoger niveau te tillen. We geven je verschillende tips en tricks om je website leuker en gebruiksvriendelijker te maken voor jouw bezoekers en geven je enkele voorbeelden van websites die deze tips toepassen. Zo kan je inspiratie opdoen om jouw website een boost te geven!

Krijg je maar niet de gewenste resultaten met jouw website? Neem een kijkje naar de cursus SEO fouten of neem contact op met onze monkeys! We helpen je graag verder.

Inhoud

SEO kan in het begin een moeilijke opdracht zijn. Kan jouw SEO ook een boost gebruiken? Dan is deze cursus perfect voor jou! Aan de hand van onze ervaring en expertise geven wij jou in deze cursus, 5 handige SEO tips die jouw website naar een hoger niveau kan tillen! De tips bespreken volgende onderwerpen:

  • MERKeting
  • Tone of voice
  • Video’s
  • Commerciële content
  • Gebruikservaring

Doelgroep cursus

Iedereen die interesse heeft in SEO. 

Kostprijs

Deze cursus is gratis! Het enige wat je hoeft te doen is je registreren en inloggen. Zodra je ingelogd bent, wordt de traininginhoud onderaan de pagina aanklikbaar. Klik de training aan en geniet van de video!

Leervorm

Online cursus in videovorm.

SEO tips

Training Inhoud