Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Over de cursus: URL verwijderen (3 min)

Wil jij een URL verwijderen uit de zoekresultaten van Google? Ontdek in deze video hoe je een pagina (tijdelijk) verwijdert in Google aan de hand van de verwijderingstool van Google Search Console.

Je kent de Google Search Console misschien al van onze cursus over de inspectie tool, maar wist je dat je met de Google Search Console ook een URL tijdelijk kan verwijderen uit de zoekresultaten van Google? Het kan weleens zijn dat je perongeluk foutieve informatie op je website hebt gezet zonder het te weten. Dat kan gebeuren, maar dat wil je natuurlijk wel uit de zoekresultaten halen zodat gebruikers dit niet meer zien. Dan kan je beroep doen op de verwijderingstool in Google Search Console.

Inhoud

Het kan weleens gebeuren dat je een URL weg wilt hebben uit de Google zoekresultaten. Dan kan je ervoor kiezen om de URL te verwijderen in Google. In deze cursus leren we je de volgende zaken:

  • In welke situatie het verstandig is om een pagina te verwijderen uit de zoekresultaten,
  • En hoe je een URL kan verwijderen met behulp van de Google Search Console.

In deze cursus bespreken we alles wat je moet weten over een URL verwijderen uit de Google zoekresultaten. Heb jij al een URL die je wilt verwijderen? Neem deze video erbij wanneer je je inlogt in Google Search Console en doe mee! Zo kan je vlot de handelingen meevolgen en verlies je geen tijd.

Krijg je maar niet genoeg van SEO? Wij ook niet! Wees je concurrentie voor en bekijk meer cursussen om je kennis rond SEO te verbreden!

Doelgroep cursus

Iedereen die interesse heeft in SEO. 

Kostprijs

Deze cursus is gratis! Het enige wat je hoeft te doen is je registreren en inloggen. Zodra je ingelogd bent, wordt de traininginhoud onderaan de pagina aanklikbaar. Klik de training aan en geniet van de video!

Leervorm

Online cursus in videovorm.

URL verwijderen