Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Over de cursus: AI SEO (2 min)

Tegenwoordig kunnen we artificiële intelligentie (AI) niet meer wegdenken. Ook online marketeers kunnen gebruik maken van de technologie. Ontdek in deze cursus hoe AI en SEO hand in hand kunnen lopen.

AI tools zijn in volle opmars, ze blijven evolueren en worden ook steeds vaker gebruikt. Ook bij Online Marketing Monkey gebruiken we AI tools zoals Chat GPT en Synthesia om onze expertise te ondersteunen en ons te helpen bij onze verschillende projecten. Ja, je hoort het goed, ook als online marketeer kan je beroep doen op de talloze handige AI tools. Benieuwd hoe? In deze cursus delen we onze ervaring met AI tools en dan voornamelijk Chat GPT. Naast andere SEO tools kan namelijk ook deze je helpen bij tal van zaken, van zoekwoordenonderzoek tot html-codes.

Inhoud

Je kan er niet meer naast kijken. Artificiële intelligentie blijft verder evolueren. Er komen steeds nieuwe toepassingen en nieuwe tools. En als online marketeer kunnen we daar natuurlijk ook gebruik van maken.

In deze AI SEO opleiding geven we je enkele AI toepassingen die jou als online marketeer kunnen helpen met SEO copywriting.

Doelgroep cursus

Iedereen die interesse heeft in SEO. 

Kostprijs

Deze cursus is gratis! Het enige wat je hoeft te doen is je registreren en inloggen. Zodra je ingelogd bent, wordt de traininginhoud onderaan de pagina aanklikbaar. Klik de training aan en geniet van de video!

Leervorm

Online cursus in videovorm.

AI SEO opleiding

Training Inhoud